Despre Casa Aurora

Casa Aurora

Amplasată la doar 50 m de Aqua Park Mirajul Oltului, 18 km de Râmnicu Vâlcea, Casa Aurora Călimănești Căciulata vă invită să vă petreceți sejurul și vacanțele într-un decor liniștitor, confortabil și elegant, chiar în centrul stațiunii.

Aerul curat și peisajul îmbietor îți oferă cu siguranță un sejur de neuitat, fiind un loc nemaipomenit pentru relaxare.

Stațiunea Călimănești Căciulata

Stațiunea Călimănești-Căciulata, cea mai renumită stațiune balneo-climaterică de pe valea Oltului, este disponibilă pentru tratamente pe tot parcursul anului.

Stațiunea este renumită mai ales pentru numeroasele băi termale, baze de tratament, izvoare naturale pentru diferite afecțiuni, pensiunea aflându-se la doar 100 m de ștrandul termal din centrul stațiunii.

În jurul stațiunii se află numeroase atracții turistice: Mănăstirea Turnu (3 km), Mănăstirea Cozia (2 km), Schitul Ostrov (500 m), Parcul Național Cozia, cât și Mănăstirea Frăsinei ce se află în drum spre Râmnicu Vâlcea și multe alte atracții.
Vârful muntelui Cozia, râul Olt, cât și Insula Ostrov se pot observa cu ușurință atât din interiorul pensiunii, cât și din curtea sa.

Facilitați Casa Aurora Călimănești Căciulata

Locația asigură turiștilor cazare în 3 apartamente spațioase dotate cu baie, LED TV, minibar, internet, baie, uscător de păr după cum urmează:

Apartament parter:

– cameră dublă, cameră triplă living cu canapea extensibilă, două băi și bucătărie;

Apartament etajul 1:
– 3 camere duble, două băi cu duș și o baie fără duș, salon, bucătărie, terasă;

Apartament etajul 2:

– la etajul 2 regăsim 3 camere, 3 bai, un living spațios și bucătărie.